Aanloop naar vertrek

Op 12 juni 2004 is het zo ver!!
Uitwuif- annex afduwfeest in Den Bommel, met veel familie en vrienden.

Het was een nogal strakke planning, want de dag voor vertrek stonden we nog met de boot op de kant in Middelharnis en in diezelfde week vonden de oplevering en overdracht van ons huis plaats. 

Gelukkig hebben we veel hulp gehad. Als aanstaande wereldomzeilers waanden we ons de laatste dagen in Den Bommel al bijna op de Azoren in Susans Café Sport, waar je kunt internetten, de was doen, eten of gewoon een biertje drinken. Susan nam ons een berg werk uit handen o.a. met de organisatie van het feest, bedenk het maar en ze had het al bedacht en geregeld bovendien. 
Met Henk op de achtergrond, die ons waanzinnig heeft geholpen door de aansturing van de windvaanstuurinrichting te reconstrueren en uit te voeren. Met een perfect resultaat: nul speling op de lijnen!!! Dat was ons nooit zo gelukt.
Intussen mochten we in onze laatste week in Den Bommel de gifgroene VW Lupo van Jos lenen omdat de oude trouwe Knor reeds was verkocht, en zo konden we nog wat heen en weer karren ook. En dat bleek zeer welkom!!

We zijn dus bijna onderweg. De dozenbeheerders passen op onze dierbare spullen onder het genot van een glaasje BaaiBaai-wijn, die hopelijk smaakt naar meer zodat ze ons gauw es komen opzoeken.

 

Vorige    Volgende